20 maart 2016

Huis Curaçao

TE KOOP

Prachtig groot vrijstaand tropenhuis genaamd ‘’INSULINDE’’ 

  • Mons. Kieckensweg 30 in de wijk WELGELEGEN dichtbij de grote brug.

  • Centraal gelegen sfeervolle en veilige tropenvilla met zeven slaapkamers en drie keukens en dus met mogelijkheden!

  • Eigen kavel is 915 m² waarvan 310 m² woonruimte.

  • Geschikt als ”HERBERG” of ”B & B” of als ”RUIM WOONHUIS”

  • SCHERPE VRAAGPRIJS :   €  299.000,-  

Prachtig centraal gelegen tropische stijlvolle villa

Gebouwd in de jaren vijftig, tegen een heuvel met boven een groot woonhuis en een appartement. Beneden een groot gastenverblijf met 4 plus (1 nog afmaken) slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen met gemeenschappelijke woonkeuken. De villa is recent compleet gerenoveerd en geschilderd en heeft zijn authentieke stijl behouden. De villa ligt hoog en dus heerlijk op de wind met uitzicht over Curaçao.

 

Indeling woonhuis boven

Ruime woonkamer met met uitzicht over Curaçao, doorgeef-opening naar keuken, schuifpui naar één van de porche’s en aansluitende eetkamer en werkkamer.
Badkamer met ligbad met separaat douche en wastafel. Twee slaapkamers waarvan één is voorzien van een openslaande deuren naar de porche.

 

Appartement aan achterzijde

Woonkeuken met nieuwe keuken, gezellige slaapnis en speelse eigen sanitaire voorzieningen. Groot terras aan de achterzijde, waarvan de tegels nog naar eigen keuze gelegd dienen te worden.

 

Gastenverblijf beneden

In nieuwstaat verkerende vier slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen met bijbehorend gemeenschappelijke woonkeuken en gezellige buitenplaats met gemetselde banken onder een grote boom.

 

Gebruik Gastenverblijf en appartement

Deze sfeervolle tropenwoning kan op verschillende manieren worden gebruikt omdat u een groot gedeelte kunt verhuren bv. het gastenverblijf beneden aan het personeel van het nieuwe ziekenhuis. Ook het appartement aan de achterzijde is per week te verhuren aan vakantiegangers. Zij gebruiken dan de ingang aan de oostkant van het huis met eigen parkeerplaats op eigen terrein.

 

Algemene informatie

Iedere verdieping heeft een gescheiden prepaid elektriciteit-aansluiting zodat het gastenverblijf apart kan worden afgerekend. Het achter appartement beschikt over een nieuwe zuinige airco. Het erf is omgeven door een hoog hekwerk en dus veilig. Er is nog voldoende ruimte voor een zwembad of/en een appartement aan te bouwen. Alle kamers zijn voorzien van ventilatoren. Er zijn twee grote gasflessen aanwezig voor de warmwatervoorziening en gascomfort in de keuken van grote appartement.
Er is voldoende parkeerplaats binnen het hek.

Makelaar Gerlof Bauma, tel nr. 005999 6972144 of 005999 4343549.

 

Foto’s

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Insulinde”]